Info

Betamotor har alltid varit kopplad till historien och utvecklingen av livet på två hjul. Företaget grundades i Florens i 1904 under namnet "Società Giuseppe Bianchi", byggde handgjorda cyklar. I slutet av 1940-talet ändrades samhället i Italien och då började motorisering av cyklarna.

Enzo Bianchi och Arrigo Tosi, förenade sina initialer för att bilda märkes Beta 1948 och företagets cyklar har sålts under detta namn sedan dess.

Cervo 48 var den första modell som släpps ut på marknaden.

1970 börjar inrikning på terräng mc, och i trail skördas stora framgångar fortfarande. År 2004 startade Beta upp enduro tillverkningen igen efter att legat nere ett 20 tal år. Sedan 2010 kör man med sina egna motorer och har både 2 och 4-takt och den senare är

inne på andra versionen.

I Sverige har importen av Beta enduro, moped och street tillhandahållits av Maskinservice i Krylbo AB genom Peter och Marie-Louise Fredriksson sedan 2010. Vi har under åren byggt upp märket och sett intresset öka kontinuerligt.

2016 klev Beta Sverige in i fas 3.0. Försäljningen har ökat och Beta syns idag flitigt i sociala medier och i tidningar, och många pratar om märket och vill provköra. Tillsammans med våra återförsäljare är vi beredda att tillgodose marknadens önskemål.

Välkomna att kontakta oss . Vi söker alltid nya återförsäljare av märket för att öka räckvidden i landet.

Våra återförsäljare finns på egen sida.

Copyright @ All Rights Reserved